Tentang Kami

https://www.sdhuashil.com/about-us/

Shandong Huashili Automation Technology Co., Ltd. perenahna di kota Rizhao, utamina ngiringan labél ngamuat kaca otomatis sareng motong mesin sadaya-dina-hiji, mesin motong kaca otomatis, mesin motong multi-péso otomatis NC, garis rakitan motong kaca otomatis, mesin pemuatan kaca otomatis, mesin motong batu anu disinter otomatis, sareng mesin penggilingan ujung kaca.

Téknologi Huashili mangrupikeun seratan panilitian otomasi alat mékanis sareng pamekaran, manufaktur, penjualan di salah sahiji perusahaan manufaktur berteknologi tinggi. Perusahaan ngagaduhan kabeungharan pangalaman produksi alat-alat otomatis mékanis, kapasitas produksi, tingkat téknologi sareng kakuatan ékonomi komprehensif dina industri anu sami dina mayunan industri domestik, panilitian sareng pamekaran alat otomatisasi calakan, kontrol bahan, kinerja alat sareng modél parantos di tingkat pamimpin negeri, sajumlah téhnik. parantos ngeusi tempat kosong di bumi. Saé saatosna - jasa penjualan sareng harga anu lumayan, lami-lami kénging pujian pelanggan. Luyu sareng prinsip "iman anu hadé heula, kapuasan pelanggan", perusahaan kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng seueur perusahaan.

Parabot produksi perusahaan kami ngagaduhan ciri kualitas anu saé, presisi tinggi, daérah lantai alit, tiasa dipindahkeun, kirang nanem modal, pangaruh gancang sareng sajabina, anu mangrupikeun produk idéal pikeun kaca industri pengolahan anu jero.

Kami ngabagéakeun pisan anjeun pikeun nganjang sareng bernegosiasi sareng kami.

Dumasar kana prinsip 'integritas heula, kapuasan pelanggan', perusahaan kami parantos netepkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng seueur perusahaan. Ngalebetkeun 2020, perusahaan parantos ngalebetkeun rencana lima taun énggal sareng saléngkahna langkung caket janten mérek berpengaruh dina industri manufaktur pinter. Usaha strategis perusahaan langkung terbuka, inovasi téknologi langkung dinamis, manajemén produksi langkung disaring, sareng operasi bisnis langkung distandarkeun sareng éfisién. Jalma-jalma Huashili bakal nyumponan kasempetan sareng tantangan anyar kalayan pikiran anu positip sareng terbuka. Perusahaan salawasna nyandak transformasi téknologi kana produktivitas salaku misi na, sareng ngupayakeun kahirupan pikeun ngabantosan pangwangunan ékonomi Cina.

Sertipikat

2