PRODUK FITUR

TENTANG KAMI

  • Huashili

Téknologi Huashili mangrupikeun seratan panilitian otomasi alat mékanis sareng pamekaran, manufaktur, penjualan di salah sahiji perusahaan manufaktur berteknologi tinggi. Perusahaan ngagaduhan kabeungharan pangalaman produksi alat-alat otomatis mékanis, kapasitas produksi, tingkat téknologi sareng kakuatan ékonomi komprehensif dina industri anu sami dina mayunan industri domestik, panilitian sareng pamekaran alat otomatisasi calakan, kontrol bahan, kinerja alat sareng modél parantos di tingkat pamimpin negeri, sajumlah téhnik. parantos ngeusi tempat kosong di bumi

DAERAH APLIKASI