Mesin motong Batu Sinter

  • 2716 Sintered Stone Cutting Machine

    2716 Mesin motong Batu Sinterter

    Panilitian sareng pamekaran anu mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil alloy aluminium, ledakan-buktina, tahan debu, umur jasa super panjang. Sudut pandang ultra lega sareng kacaangan tampilan ultra luhur.

  • 3616 Sintered stone cutting machine

    3616 Mesin motong batu anu sinter

    Posisi otomatis laser, scanning grapik, panyiri otomatis, garis lempeng & motong bentuk khusus, presisi motong tinggi, gancang motong gancang, umur jasa panjang, teu tiasa dianggo

    Panilitian sareng pamekaran anu mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil alloy aluminium, ledakan-buktina, tahan debu, umur jasa super panjang. Sudut pandang ultra lega sareng kacaangan tampilan ultra luhur.