Mesin Tepi Kaca

  • New Type Straight Line Beveling Edge Glass Edging Polishing Machine With Eight Grinding Heads

    Tipe Anyar lempeng Garis Beveling Tepi Kaca Edging Mesin Polishing Kalayan Dalapan Kepala Grinding

    Émbaran Produk & Lambaran Qutation Harga EXW 65000 RMB Tanggal 2020/12/9 Valid cutatanana bakal valid salami 30 dinten. Pamayaran T / T. Bungkusan & Pangiriman Baku kai standar; 30 dinten (1200RMB) Paraméter Barang 1: Tipe anyar garis lempeng beveling ujung kaca mesin poling tepi sareng dalapan grinding hulu Modél 9001-8 Diménsi 3700 * 1300 * 1700mm Beurat 1400kg Max ukuran pamrosésan 200cm * 200cm Ukuran ngolah Min 4cm * 4cm Kaca pengolahan ketebalan 3mm-12 m ...
  • High Precision Glass Double Edger Machine

    Mesin Edger Ganda Precision Tinggi

    Mesin edger ganda gelas presisi cocog pikeun grinding gelas datar kalayan sisi lempeng ganda.

    Grinding kasar, grinding halus, polishing sudut kaamanan (dipasang kaamanan chamfering roda) sakali réngsé.

    Ngagiling sirah ngageser sareng pituduh ngagugulung lempeng dua kali, drive bola dua kali pikeun ngahontal kagancangan anu gancang, ngaleungitkeun sélulér, ngirangan résistansi sareng gesekan, pikeun mastikeun posisi ulang.