Produk

  • HSL-CNC3826 Automatic Glass Cutting Machine

    Mesin motong Kaca otomatis HSL-CNC3826

    Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun otomatis labél otomatis kaca sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.

  • HSL-YTJ2621 Automatic Glass Cutting Machine

    Mesin motong Kaca otomatis HSL-YTJ2621

    Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun pemuatan kaca otomatis, panyiri otomatis, fungsi panangan teleskopis, sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.

  • HSL-YTJ3826 Automatic Glass Cutting Machine+HSL-BPT3826 Glass Breaking Table

    Mesin motong Kaca HSL-YTJ3826 Otomatis + Méja Kaca Kaca HSL-BPT3826

    Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun pemuatan kaca otomatis, panyiri otomatis, fungsi panangan teleskopis, sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.

  • New Type Straight Line Beveling Edge Glass Edging Polishing Machine With Eight Grinding Heads

    Tipe Anyar lempeng Garis Beveling Tepi Kaca Edging Mesin Polishing Kalayan Dalapan Kepala Grinding

    Émbaran Produk & Lambaran Qutation Harga EXW 65000 RMB Tanggal 2020/12/9 Valid cutatanana bakal valid salami 30 dinten. Pamayaran T / T. Bungkusan & Pangiriman Baku kai standar; 30 dinten (1200RMB) Paraméter Barang 1: Tipe anyar garis lempeng beveling ujung kaca mesin poling tepi sareng dalapan grinding hulu Modél 9001-8 Diménsi 3700 * 1300 * 1700mm Beurat 1400kg Max ukuran pamrosésan 200cm * 200cm Ukuran ngolah Min 4cm * 4cm Kaca pengolahan ketebalan 3mm-12 m ...
  • Glass Loading Machine Quotation- RMB

    Quotation Mesin Ngunggah Kaca- RMB

    • Mesin Tipe: Mesin Ngunggah Kaca
    • Diménsi (L * W * H): 3600X2200X1700 (meja 800) mm
    • Beurat: 1000KG
  • High Precision Glass Double Edger Machine

    Mesin Edger Ganda Precision Tinggi

    Mesin edger ganda gelas presisi cocog pikeun grinding gelas datar kalayan sisi lempeng ganda.

    Grinding kasar, grinding halus, polishing sudut kaamanan (dipasang kaamanan chamfering roda) sakali réngsé.

    Ngagiling sirah ngageser sareng pituduh ngagugulung lempeng dua kali, drive bola dua kali pikeun ngahontal kagancangan anu gancang, ngaleungitkeun sélulér, ngirangan résistansi sareng gesekan, pikeun mastikeun posisi ulang.

  • 2716 Sintered Stone Cutting Machine

    2716 Mesin motong Batu Sinterter

    Panilitian sareng pamekaran anu mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil alloy aluminium, ledakan-buktina, tahan debu, umur jasa super panjang. Sudut pandang ultra lega sareng kacaangan tampilan ultra luhur.

  • 3829 Automatic Glass Loading and Cutting Machine

    3829 Mesin Ngepaskeun Kaca Otomatis sareng Mesin motong

    Pedaran Panilitian sareng pamekaran mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna. Khusus dikembangkeun 6mm kandel 6061 kakuatan tinggi balok aluminium industri pikeun ngaleungitkeun setrés internal, pikeun mastikeun umur jasa sareng kapasitas beban-balok tina sinar aluminium, pamasangan mesin pengolahan mesin panggilingan ageung, pikeun mastikeun perpendicularity sareng lempeng permukaan pamasangan, ningkatkeun akurasi Ngadopsi standar nasional kakuatan tinggi ...
  • 3826 Automatic glass cutting line

    3826 Garis motong kaca otomatis

    Calakan, kecepatan luhur, stabilitas anu hadé, kasalametan sareng genah, ngahémat tanaga tanaga sareng modél efisiensi anu langkung luhur tiasa disayogikeun: Garis motong kaca kecepatan tinggi anu cerdas diwangun ku méja pemuatan kaca otomatis, mesin motong kaca otomatis sareng méja hawa otomatis Éta mangrupikeun jenis sistem motong kaca otomatis kalayan ngamuat otomatis, ngetik otomatis sareng fungsi motong dina hiji. Garis motong anu cerdas ngagaduhan kaunggulan stabilitas anu hadé, kaamanan sareng genah, sa ...
  • 3616 Sintered stone cutting machine

    3616 Mesin motong batu anu sinter

    Posisi otomatis laser, scanning grapik, panyiri otomatis, garis lempeng & motong bentuk khusus, presisi motong tinggi, gancang motong gancang, umur jasa panjang, teu tiasa dianggo

    Panilitian sareng pamekaran anu mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna.

    Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil alloy aluminium, ledakan-buktina, tahan debu, umur jasa super panjang. Sudut pandang ultra lega sareng kacaangan tampilan ultra luhur.