Mesin motong Kaca Otomatis

  • HSL-YTJ2621 Automatic Glass Cutting Machine

    Mesin motong Kaca otomatis HSL-YTJ2621

    Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun pemuatan kaca otomatis, panyiri otomatis, fungsi panangan teleskopis, sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.

  • HSL-YTJ3826 Automatic Glass Cutting Machine+HSL-BPT3826 Glass Breaking Table

    Mesin motong Kaca HSL-YTJ3826 Otomatis + Méja Kaca Kaca HSL-BPT3826

    Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun pemuatan kaca otomatis, panyiri otomatis, fungsi panangan teleskopis, sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.

  • Glass Loading Machine Quotation- RMB

    Quotation Mesin Ngunggah Kaca- RMB

    • Mesin Tipe: Mesin Ngunggah Kaca
    • Diménsi (L * W * H): 3600X2200X1700 (meja 800) mm
    • Beurat: 1000KG
  • 3826 Automatic glass cutting line

    3826 Garis motong kaca otomatis

    Calakan, kecepatan luhur, stabilitas anu hadé, kasalametan sareng genah, ngahémat tanaga tanaga sareng modél efisiensi anu langkung luhur tiasa disayogikeun: Garis motong kaca kecepatan tinggi anu cerdas diwangun ku méja pemuatan kaca otomatis, mesin motong kaca otomatis sareng méja hawa otomatis Éta mangrupikeun jenis sistem motong kaca otomatis kalayan ngamuat otomatis, ngetik otomatis sareng fungsi motong dina hiji. Garis motong anu cerdas ngagaduhan kaunggulan stabilitas anu hadé, kaamanan sareng genah, sa ...