Dina Pésta Desain Guangzhou sareng Paméran Batu taun ayeuna, urang nyandak kana matéri anu ngagaduhan seueur daya tarik. Seueur industri janten bungah ngeunaan batu anu disinter.

Naon batu anu disinter? Éta permukaan ultra kompak buatan manusa direkayasa pikeun daya tahan. Éta parantos aya sababaraha taun ayeuna, janten upami anjeun henteu acan ngadamel-damel, anjeun bakal gancang waé. Jalan anu mana waé, anjeun bakal hoyong diajar kumaha motong batu sinter ku cara anu leres. Kalayan katrampilan tukang anjeun sareng alat anu pas, anjeun bakal kéngingkeun maksimal tina matéri anu saé ieu.

Naon anu ngajantenkeun batu anu disinter sapertos bahan anu hébat nyaéta daya tahan sareng kagunaanna. Batu sinter digunakeun pikeun padumukan sareng panggunaan komérsial, jero ruangan sareng outdoor bahkan jati. Sareng parantos lami upami warna sareng pilihan tékstur dikembangkeun pisan. Toko di dunya ngajual obor batu anu sinter, sareng masang countertops batu sintered, lantai, tembok, sareng cladding arsitéktur luar.

Tantangan tina Batu Sinter

Sipat unik tina batu sinter tiasa ngajantenkeun salah sahiji papan anu paling teu dihampura pikeun diteukteuk.

Salaku conto, sababaraha papan aya pola anu dicitak dina permukaan. Naon chip atanapi henteu sampurna dina ieu tiasa ngarusak penampilan saatos laminasi ujung. Pikeun bahan batu anu sanés sapertos Neolith anu gaduh desain ngalangkungan papan, anjeun masih bakal hoyong motong lempeng sampurna pikeun ngajantenkeun produk réngsé anjeun paling saé.

Upami anjeun kéngingkeun potongan anu leres, kualitas pagawéan anu atos réngsé nyaéta tingkat luhur. Anjeun bakal ngagaduhan sadayana padamelan dina bahan anu sinter anu tiasa anjeun cekel. Lepatkeun lepat sareng anjeun sigana bakal ngalakukeun naon waé pikeun nyegah bahan dina padamelan kahareup.

Sanaos anjeun ngagaduhan mesin motong sasak atanapi alat motong mesin péso cai, tapi kecepatan motongna lambat pisan, épisiensi rendah, konsumsi bahan motong, janten biaya pamrosésanna luhur pisan.

Kumaha carana motong Batu Sinter langkung gancang sareng béaya rendah

Suksés dina matéri ieu saderhana: lempeng sareng bentukna motong

Super beresih lempeng na motong ngawangunmangrupakeun must pikeun hasil luhur anu meunang anjeun rujukan. Pikeun kéngingkeun potongan anu pas anjeun peryogi peralatan anu pas. Upami anjeun parantos ngagaduhan mesin motong batu anu disinter otomatis, anjeun atos siap. Upami anjeun henteu teras nimbangkeun investasi dina salah sahiji. Precision tinggi na kaku kaku mesin motong batu sinter otomatis henteu katandingan. Laju motongna dugi ka 180 méter per menit, Kami parantos ngaji éksténsif mesin urang kana bahan batu anu disinter. Kami yakin anjeun bakal kéngingkeun hasil anu sami anu saé konsumén pikeun ngalangkungan Cina.

12

Kaca arsitéktur, kaca mobil, kaca jati, kaca karajinan, kaca hiasan, kaca lomari, kaca kerung, kaca spion


Pos waktos: Jan-08-2021