Kumaha carana milih mesin motong gelas?

1. Pilihan: numutkeun ukuran motong perusahaan anu leres, pilih anu langkung cocog pikeun anjeun, mesin kaca model2621: 50 * 50 ~ 2440 * 2000mm, modél 3826: 50 * 50 ~ 3660 * 2440mm, modél3829: 50 * 50 ~ 3660 * 2800mm, Model4228: 50 * 50 ~ 4200 * 2800mm
Pikeun ngémutan dasar tata perenah pabrik, sabab kalebet pakean peralatan normal sareng panggunaan modal anu teu aya gunana.

2. motong akurasi: numutkeun kabutuhan anjeun nyalira pikeun milih.

3. motong speed: speed motong mangrupikeun performa utama mesin motong, ngan ukur bagian mékanis sareng kontrol kinerja sadayana sareng kasaluyuan kaayaan anu saé, mesin motong pikeun ngahontal kagancangan anu cocog, janten henteu masalah

naon laju anu diperyogikeun? Laju mesin motong mangrupikeun indikator anu saé pikeun kinerja mesin motong calon.

4. Fungsi optimasi tipeu otomatis: tingkat optimasi kaca mangrupikeun garansi penting tingkat tingkat motong kaca, komputer sakali optimasi séksual moal ngahontal hasil anu langkung saé. Fungsi naha modifikasi manual kadua saatos optimasi bakal nangtoskeun anu penting indikator kamajuan sistem optimasi.

5. bagian mékanis: stabilitas sareng akurasi garansi, anu kahiji mangrupikeun bagian mékanis desain sareng pamasangan rasionalitas bakal janten faktor anu penting. Pikeun mastikeun lemesna bagian mékanis sareng paralelisme rel rel dina dua sisi , kumaha nyegah deformasi sareng robih saatos bentukna tiasa dilereskeun mangrupikeun bagian penting tina pamariksaan mesin.

6. fungsi: fungsi mesin motong ogé mangrupikeun tanda penting pikeun verifikasi kinerja mesin motong. Tiasa otomatis ngaluyukeun tekanan, fungsi scanning otomatis, tiasa 360 ° jalan bébas, panyiri otomatis, naha aya fungsi wates alat teras salajengna.


Pos waktos: Mar-17-2021