Kumaha carana milih mesin batu edging 45 derajat?

Kalayan popularitas batu anu disinter, alat prosés pangolahan panyimpenan batu anu sinter ogé laun-laun diasupkeun ka pasar, pikeun nyarankeun ka anjeun alat-alat grinding ujung batu anu sintertip pisan, 45 derajat dibandingkeun sareng grinding cutting edge grading, ngagentos agul ragaji langkung tibatan biaya tinggi, sareng pangaruh gigir gigir henteu idéal, utamina kusabab mesin motong sareng ujung grinding roda ngagantung dina mesin, mesin ngajalankeun lami saatos mesin bakal balok bending sareng lempeng.

Huashil batu sinter 45 derajat mesin edging, mesin penggiling ujung ieu kuring nyarankeun ka anjeun, operasi gaya jelema bodo, posisi silinder + gir, sababaraha bentuk, kandel lempeng langsung ngagiling, henteu kedah diluyukeun.

Sudut serong internal 45 ° kabentuk sakali, sareng langsung grinding kana permukaan batu anu disinter tanpa rusak.

Pigura anu super kuat, pigura mesin sadayana didamel tina las waja ageung,

Saatos pemanasan sareng perawatan sepuh, liwat gantina réngsé, sareng beurat pigura ampir 3 ton.

Ngadopsi Taiwan Hiwin pituduh rel rel, ngadopsi gelembung minyak + desain panutup tahan cai, henteu sieun korosi cai kotor

Biaya konsumsi ultra-murah, patén khusus ngarobih roda khusus, biaya praktis murah.

1
2

Hayu urang tingali dina pangaruh grinding ujung mesin batu edging 45 derajat

111

Upami gandeng ku mesin motong batu sinter otomatis, kombinasi sampurna pamrosésan batu anu sintered murah


Pos waktos: Mar-17-2021