3829 Mesin Ngepaskeun Kaca Otomatis sareng Mesin motong

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Panilitian sareng pamekaran anu mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna.

Khusus dikembangkeun 6mm kandel 6061 kakuatan tinggi balok aluminium industri pikeun ngaleungitkeun setrés internal, pikeun mastikeun umur jasa sareng kapasitas beban-beban tina sinar aluminium, permukaan instalasi mesin pengolahan mesin pengilingan ageung, pikeun mastikeun perpendicularity sareng lempeng permukaan instalasi, ningkatkeun akurasi

Ngadopsi kakuatan tinggi standar karbon nasional nasional, robot prosés las pinuh, perlakuan panas awak sakabeh, ngaleungitkeun setrés perawatan sepuh, pikeun mastikeun stabilitas awak sareng rata

Bagian inti tina printer sampurna digabungkeun sareng sirah mesin, panyiri nuturkeun sirah mesin motong, anu ngagaduhan kaunggulan gancang sareng stabilitas tinggi.

Ngadopsi sistem kontrol layar duaan. Sistem alarm kaamanan sareng sistem deteksi kalepatan dilengkepan ku jaringan séntral controller sareng dihubungkeun sareng data ageung perusahaan, anu tiasa ngawas sareng ngungkulan sesar produksi alat-alatna ti jarak jauh. Sistem parangkat lunak optimasi kaca profesional, tingkat optimasi dugi ka 99%.

Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil alloy aluminium, ledakan-buktina, tahan debu, umur jasa super panjang. Sudut pandang ultra lega sareng kacaangan tampilan ultra luhur.

Fitur

Pemuatan otomatis: Panangan teleskopis sareng panangan ageung ngalegaan dina waktos anu sami, sareng sacara otomatis mendakan gelasna. Saatos sistem ngadeteksi cangkir nyeuseup pageuh, nempatkeun gelas deui kana méja sacara otomatis, sareng piring luhurna parantos réngsé

Kontrol calakan: hiji kontrol tombol tiasa bérés ngamuat, motong sareng labél dina hiji waktos

Otomatis motong: Perangkat lunak motong optimasi calakan, tingkat optimasi dugi ka 99%, motong otomatis, presisi tinggi, gancang gancang

Labél otomatis: Labél otomatis calakan , panyiri nuturkeun sirah mesin motong, anu ngagaduhan kaunggulan gancang sareng stabilitas tinggi.

Leumpang otomatis: Roda leumpang disetir ku dua sét motor horsepower tinggi, anu tiasa muter sareng leumpang 360 derajat

Deteksi sesar: deteksi sesar otomatis sareng sistem alarm, muatkeun sacara real-time sabab anu salah tiasa gancang-gancang ngarobih kalepatan

Daptar pikeun industri

Kaca arsitéktur, kaca mobil, kaca jati, kaca karajinan, kaca hiasan, kaca lomari, kaca kerung, kaca spion

Kauntungannana

Perusahaan kami kalayan Shanghai Weihong, panilitian gabungan Shenzhen Gugao sareng pamekaran sistem motong, kalayan rohangan lantai alit, umur panjang, performa stabil sareng kaunggulan anu sanés, tingkat optimalisasi dugi ka 99%.

Komponén listrik mérek: ngadopsi komponén listrik mérek garis kahiji, garis listrik desain colokan gancang, merenah pikeun ngaganti sirkuit sepuh gancang

Optimisasi susunan-biaya hemat

Ranté tarik super jempé

 

 

Perpustakaan kalayan sababaraha bentuk umum bentuk-bentuk merenah sareng gancang

Kumpulan sareng ngolah bentuk khusus outlines-singket sareng épéktip

Motong laser-posisi tanpa kaampeuh

Pencetakan calakan sareng hemat labél sareng perlindungan lingkungan

Cerdas ngamuat-akurat sareng leres

Otomatis leumpang-gancang sareng éfisién

Méja waterproof


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami