Mesin motong Kaca otomatis HSL-YTJ2621

Pedaran pondok:

Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun pemuatan kaca otomatis, panyiri otomatis, fungsi panangan teleskopis, sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Perkenalan

Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun pemuatan kaca otomatis, panyiri otomatis, fungsi panangan teleskopis, sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.

Fkakawihan Fungsi standar Parangkat lunak optimasi motong 1. motong kaca Profesional sareng fungsi ngaédit tipeu: leres-leres ningkatkeun tingkat motong kaca sareng efisiensi produksi.

2. Cocog sareng perangkat lunak Italia OPTIMA dioptimalkeun sareng kode G standar standar perangkat lunak GUIYOU: Sadarlah universalitas file format anu béda.

Diagnosis 3.Fault sareng fungsi alarm: Éta sacara otomatis tiasa ngarekam status ngajalankeun mesin dina prosés produksi, alarm sesar sareng masalah tampilan.

Posisi serat laser

1. Pencarian tepi otomatis sareng posisi kaca: Pangukuran tepat posisi aktual sareng sudut pesongan kaca, sadar penyesuaian otomatis tina jalur motong tina sabeulah, sareng ningkatkeun efisiensi

2. scanning ngawangun calakan: Detéktor tiasa neuleu nyeken obyék ngawangun sareng sacara otomatis ngahasilkeun grafik pikeun ngawujudkeun motong kontur.

Téknologi motong Tekanan agul motong dikendalikeun ku tekanan presisi éléktromekanik ngatur klep, sareng silinder ngadorong tekanan sacara seragam supados sabeulah sampurna pas dina permukaan gelas pikeun diteukteukan, ngahindaran tina ngalangkungan kusabab masalah kualitas kaca.
Fungsi opsional Fungsi panangan teleskopis Precision tinggi pinion sareng rak drive diadopsi pikeun ngaganti drive screw aslina, unggal waktos dimuat réngsé ku gerakan panangan teleskopis, mesinna henteu kedah ngalih.

Éta tiasa dikawasa ku komputer sacara otonom, sareng pemuatan otomatis sareng pemotongan tiasa direngsekeun tanpa campur tangan manual, anu ningkatkeun pisan épisiénsi;

Kusabab réduksi jumlah jalanan, anggo mékanis na pisan dikirangan sareng umur sareng stabilitas mesin ningkat.

Labél otomatis Ganti panyiri manual. Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, printer nyetak labél anu nyatakeun inpormasi gelas.

Labél dilarapkeun dina permukaan kaca anu saluyu ku silinder panyiri.

(Kami nyarankeun konsumén pikeun ngonpigurasikeun fungsi panyiri)

Fungsi ngarecah kaca Pasang batang ejector dina platform motong.

Silinder nyorong batang éjektor pikeun nyabut kacana.

NgangkutFitur Balok motong dilengkepan ku mamat konpéror. Henteu kedah mindahkeun gelas sacara manual.

Kaca anu diteureut tiasa ditransferkeun ka méja ngalanggar kaca anu ngambang dina udara ngaliwatan mamat konveyor, sareng operasi pemutus dilakukeun dina méja kaca.

Kategori     Proyék   Pitunjuk Proyék Catetan   
Konfigurasi produk  Bagian mékanis Mesinpigura Perlakuan sepuh saatos las bagian kandel. Piring beberes sisi balok diolah ku panggilingan gantry pikeun mastikeun akurasi sareng stabilitas.  
Balok datar Sumbu-X sareng sumbu-Y ngajalankeun balok datar ngadopsi profil alloy aluminium anu dipaténkeun unik, anu ngagaduhan kakuatan tinggi sareng presisi tinggi, sareng awét sareng stabil.
Rak Ngadopsi rak hélik sareng struktur pinion pikeun ningkatkeun kakuatan permukaan huntu sareng sacara efektif ngirangan noise
Suplai minyak Suplai minyak tina sabeulah motong nyoko kana cara ngeusian minyak otomatis pneumatik, tanpa campur tangan manual.
Kipas angin Kipas kakuatan tinggi anu disesuaikan, tekanan angin tinggi sareng aliran ageung, mastikeun pelayaran gelas lemes.
Motong drive motor 2 nyetél motor industri kinerja tinggi motor servo khusus pikeun kontrol anu tepat sareng operasi lemes.
Mesa Papan tahan cai anu kapadetan tinggi mangrupikeun substrat, sareng permukaanna ditutupan ku perasaan industri anti statis. Pastikeun panggunaan anu stabil dina lingkungan anu lembab.
Bagian listrik Komputer host Host komputer kinerja tinggi pikeun kontrol industri; tampilan resolusi luhur mérek.  
Kontroller Kartu dewan kontrol khusus Huashil, sistem kontrol Toshiba PLC anu cocog pisan.
Serat optik Anggo detéktor laser Panasonic anu diimpor ti Jepang.
Unsur Diimpor komponén kontrol mérek garis internasional munggaran sapertos OMRON, Panasonic.
Parameter Téknis Parameter mesin Diménsi Panjang * lebar * jangkungna : 3000mm * 4700mm * 1420mm  
Jangkungna méja 880 ± 30mm (Suku adjustable)
Sarat kakuatan 3P , 380V , 50Hz
Kakuatan dipasang 13kW (Anggo kakuatan3KW)
Hawa dikomprés 0,6Mpa
Parameter ngolah Ukuran gelas potong MAX.2440 * 2000mm  
Motong kandelna gelas 2 ~ 19mm
Laju balok sirah X sumbu 0 ~ 200m / mnt (tiasa diatur)
Laju sirah Sumbu Y 0 ~ 200m / mnt (tiasa diatur)
Ngagaleuh gancangan ≥6m / s ²
Korsi péso motong Motong sirah tiasa muter 360 derajat (motong tepat garis lempeng sareng bentuk khusus)
Akurasi motong ≤ ± 0.2mm / m (Dumasar kana ukuran garis motong sateuacan gelas pecah)

Daptar Konfigurasi

Name Merek Bangsa Fitur Catetan
Parangkat lunak optimasi Guiyou Cina    
Parangkat lunak motong Weihong Cina Akurasi dijamin  
Rel alun-alun linier T-meunang Taiwan    
Komponén listrik AirTAC Taiwan    
Klep solenoid AirTAC Taiwan    
Saklar fotolistrik Omron Jepang    
Encoder Omron Jepang    
Péso motong Bohle Jérman    
Garis lemes luhur Kangerde Cina    
Gelombang angin Panonpoé Tilelep Taiwan    
Motor servo sumbu XX DEAOUR Cina 1.8KW * 2 Chip Intel
Motor sumbu Y sumbu DEAOUR Cina 2.2KW  
Motor ngaléngkah EKP Cina 1kw  
Sistem Kontrol Toshiba Jepang    
Kontaktor Schneider Perancis    
Inverter JRACDRIVE Cina    
Ngabobol AirTAC Taiwan    
Bantalan utama NSK Jepang    
Relay panengah AirTAC Taiwan    
Alat hiber hawa Kustomisasi Cina Kustomisasi 3KW
Saklar caket Omron Jepang    
Scanner Panasonic Jepang    
Sistem deteksi sesar HUASHIL Cina    
Rak gear T-meunang Taiwan    
CatetanKusabab ningkatna alat-alatna teras-terasan, sababaraha detil bakal dirobih, sareng tanaga bisnis konsultasi kedah unggul dina modél pangénggalna.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami