2716 Mesin motong Batu Sinterter

Pedaran pondok:

Panilitian sareng pamekaran anu mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna.

Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil alloy aluminium, ledakan-buktina, tahan debu, umur jasa super panjang. Sudut pandang ultra lega sareng kacaangan tampilan ultra luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Panilitian sareng pamekaran anu mandiri, desain, produksi, tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan khusus pangguna.

Ngadopsi layar tampilan industri HD, cangkang profil alloy aluminium, ledakan-buktina, tahan debu, umur jasa super panjang. Sudut pandang ultra lega sareng kacaangan tampilan ultra luhur.

Khusus dikembangkeun 6mm kandel 6061 kakuatan tinggi balok aluminium industri pikeun ngaleungitkeun setrés internal, pikeun mastikeun umur jasa sareng kapasitas beban-beban tina sinar aluminium, permukaan instalasi mesin pengolahan mesin pengilingan ageung, pikeun mastikeun perpendicularity sareng lempeng permukaan instalasi, ningkatkeun akurasi

Ngadopsi kakuatan tinggi standar karbon nasional nasional, robot prosés las pinuh, perlakuan panas awak sakabeh, ngaleungitkeun setrés perawatan sepuh, pikeun mastikeun stabilitas awak sareng rata

Motor servo drive ganda kalayan tenaga kuda tinggi, mesin mastikeun presisi tinggi nalika motong kalayan gancang, ngadopsi sirah motong khusus Italia pikeun papan batu

Fitur

Posisi otomatis laser, scanning grapik, panyiri otomatis, garis lempeng & motong bentuk khusus, presisi motong tinggi, gancang motong gancang, umur jasa panjang, teu tiasa dianggo

Aplikasi

Éta tiasa dilarapkeun ka daérah ieu:

Hiasan gedong, hiasan bumi karajinan, jati kabinet

 Parameter

Parameter Téknis

Parameter mesin

Diménsi

Panjang * lebar * jangkungna: 5500mm * 2000mm * 1420mm

Beurat

1500kg

Jangkungna méja

880 ± 30mm (Suku adjustable)

Sarat kakuatan

380V , 50Hz

Kakuatan dipasang

10..5kW (Anggo kakuatan3KW)

Hawa dikomprés

0,6Mpa

Parameter ngolah

Ukuran gelas potong

MAX. 2700 * 1600mm

Kandel neukteuk

3 ~ 15mm

Laju balok sirah

X sumbu 0 ~ 200m / mnt (tiasa diatur)

Laju sirah

Sumbu Y 0 ~ 200m / mnt (tiasa diatur)

Ngagaleuh gancangan

≥6m / s ²

Korsi péso motong

Motong sirah tiasa muter 360 derajat (motong tepat garis lempeng sareng bentuk khusus)

Akurasi motong

≤ ± 0.2mm / m (Dumasar kana ukuran garis motong méméh batu anu disintruksikeun breaking


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami