Mesin motong Kaca otomatis HSL-CNC3826

Pedaran pondok:

Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun otomatis labél otomatis kaca sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.


Detil Produk

Tanda Produk

Asesorisna

Henteu

Nami

Qty

Modél

1

Motong dongle

1

 

Optimalkeun dongle (numutkeun sistem)

1

 

2

Motong péso

2

 

3

Roda motong

2

Roda konéng (kalayan sekrup)

4

Rengkuh héksagonal internal

1

 

5

Kontaktor AC LCIROM5N

1

 

6

klep magnét 4V21008B (24V)

1

 

7

Spésifikasi supir Servo

1

V6.1

8

Pad mouse, keyboard

1

 

10

Saklar pendekatan

1

 

11

Dasi Kabel

50

 

12

Minyak manual tiasa

1

 

13

Pipa hawa sambungan tee gancang colokan

1

 

14

Kertas labél

5

 

Perkenalan Perkenalan

Modél ieu mangrupikeun mesin motong kaca, anu ngahijikeun otomatis labél otomatis kaca sareng mesin motong otomatis. Éta cocog pikeun motong lempeng sareng bentuk kaca dina konstruksi, hiasan, alat bumi, kaca spion, sareng karajinan.

Sidik paranti 7 méter pasagi
Operator: Ngabobol kaca2 jalmaJalma anu gaduh pangalaman ngarecahna gelas tiasa ngamangpaatkeun langkung saé efisiensi motong
Fitur 1. Motor nilai mutlak sareng rak presisi tinggi anu diimpor sareng komponén tingkat luhur sanésna ngajamin katepatan sareng stabilitas motong gelas, ngagaduhan umur jasa anu langkung lami sareng tiasa minuhan potongan rupa-rupa kaca2. Rel terpadu, patén ekslusif, kaca cut gaduh presisi anu langkung luhur;3.Méja mesin didamel tina tahan cai, seuneu, tahan suhu luhur sareng handap, sareng bahan anticorrosive, anu moal pernah cacad;

4. Fungsi titik scanning infrared sareng scanner infrared khusus bentuk template;

5. Parangkat lunak optimasi mesin motong anu calakan pisan, anu ningkatkeun pisan panggunaan kaca sareng ngirangan biaya produksi ;

Fungsi 6.Air-ngambang, ningkatkeun efisiensi gawé, hadir kalawan mesin loading otomatis tur mesin pipisahan;

7. suntikan minyak otomatis sareng fungsi pangaturan tekanan otomatis tina mesin motong, sacara efektif ngajamin stabilitas motong sareng pangaruh motong;

8. Henteu aya sarat khusus pikeun operator, operasi saderhana sareng manajemén gampang.

Kategori Proyék Pitunjuk Proyék
Fungsi   Fungsi standar  Parangkat lunak optimasi motong 1. motong kaca Profesional sareng fungsi ngaédit tipeu: leres-leres ningkatkeun tingkat motong kaca sareng efisiensi produksi.2. Cocog sareng perangkat lunak Italia OPTIMA dioptimalkeun sareng kode G standar standar perangkat lunak GUIYOU: Sadarlah universalitas file format anu béda.Diagnosis 3.Fault sareng fungsi alarm: Éta sacara otomatis tiasa ngarekam status ngajalankeun mesin dina prosés produksi, alarm sesar sareng masalah tampilan.
Posisi serat laser 1. Pencarian tepi otomatis sareng posisi kaca: Pangukuran tepat posisi aktual sareng sudut pesongan kaca, sadar penyesuaian otomatis tina jalur motong tina sabeulah, sareng ningkatkeun efisiensi2. scanning ngawangun calakan: Detéktor tiasa neuleu nyeken obyék ngawangun sareng sacara otomatis ngahasilkeun grafik pikeun ngawujudkeun motong kontur.
Téknologi motong Tekanan agul motong dikendalikeun ku tekanan presisi éléktromekanik ngatur klep, sareng silinder ngadorong tekanan sacara seragam supados sabeulah sampurna pas dina permukaan gelas pikeun diteukteukan, ngahindaran tina ngalangkungan kusabab masalah kualitas kaca.
Fungsi ngarecah kaca Pasang batang ejector dina platform motong. Silinder nyorong batang éjektor pikeun nyabut kacana.
Mesin Leumpang Pigura handapeun mesin dilengkepan 4 roda nilon beban-universal pikeun ngagampangkeun palanggan nyorong gerakan. Saatos diposisikan, 4 suku disaluyukeun pikeun ngadukung cekelan mesin anu stabil
 Fungsi opsional Labél otomatis Ganti panyiri manual. Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, printer nyetak labél anu nyatakeun inpormasi gelas. Labél dilarapkeun dina permukaan kaca anu pakait ku silinder panyiri.Kami ngarékoméndasikeun konsumén pikeun ngonpigurasikeun fungsi panyiri
NgangkutFitur Platform motong dilengkepan ku sabuk conveyor. Henteu kedah mindahkeun gelas sacara manual. Kaca gelas tiasa ditransferkeun ka méja pegatna gelas udara anu ngambang ngalangkungan sabuk conveyor, sareng operasi pemutus dilakukeun dina tabel méja kaca.Peryogi mésér méja pegatna kaca ngambang hawa
Kategori

Proyék

Pitunjuk Proyék

Catetan

Konfigurasi produk

Bagian mékanis

Mesin

pigura

Perlakuan sepuh saatos las bagian kandel. Piring beberes sisi balok diolah ku panggilingan gantry pikeun mastikeun akurasi sareng stabilitas.

 

Balok motong

Patél aluminium industri Patén T-WIN dipaténkeun rel linear, presisi tinggi, low noise, struktur pilihan pakakas high-end

Balok samping

Komposit aluminium industri dipaténkeun lempeng rel sirkular, kapasitas bantalan roda rel, ngagulung sapanjang jalur, gesekan anu rendah tiasa mastikeun operasi stabil tina jembatan motong

Kipas angin

Kipas kakuatan tinggi anu disesuaikan, tekanan angin tinggi sareng aliran ageung, mastikeun pelayaran gelas lemes.

Méja méja

Papan tahan cai anu kapadetan tinggi mangrupikeun substrat, sareng permukaanna ditutupan ku perasaan industri anti statis. Pastikeun panggunaan anu stabil dina lingkungan anu lembab.

Ngala sirah

Jérman Bohle

Rak Gigi

Ngadopsi rak hélik sareng struktur pinion pikeun ningkatkeun kakuatan permukaan huntu sareng sacara efektif ngirangan noise

Ranté tarik

Kakuatan tinggi 7525 ranté sered jempé

Suplai minyak

Suplai minyak tina sabeulah motong nyoko kana cara ngeusian minyak otomatis pneumatik, tanpa campur tangan manual.

Bagian listrik

Motong drive motor

2 nyetél motor industri kinerja tinggi motor servo khusus pikeun kontrol anu tepat sareng operasi lemes.

 

Kontroller

Kartu dewan kontrol khusus Huashil, sistem kontrol Gugao PLC.

Serat optik

Anggo detéktor laser Panasonic anu diimpor ti Jepang.

Paparan

Tampilan Dell, Definisi tinggi sareng kinerja stabil

Komputer host

Host komputer kinerja tinggi pikeun kontrol industri; tampilan resolusi luhur mérek.

Unsur

Diimpor komponén kontrol mérek garis internasional munggaran sapertos OMRON, AirTAC.

Parameter Téknis

Parameter mesin

Diménsi

Panjang * lebar * jangkungna: 3350mm * 3000mm * 1400mm

 

Beurat

1200kg

 

Jangkungna méja

880 ± 30mm (Suku adjustable)

Sarat kakuatan

380V , 50Hz

Kakuatan dipasang

7.5kW (Anggo kakuatan3KW)

Hawa dikomprés

0,6Mpa

Parameter ngolah

Ukuran gelas potong

MAX. 2440 * 2000mm

 

Motong kandelna gelas

3 ~ 19mm

Laju balok sirah

X sumbu 0 ~ 200m / mnt (tiasa diatur)

Laju sirah

Sumbu Y 0 ~ 200m / mnt (tiasa diatur)

Ngagaleuh gancangan

≥8m / s ²

Korsi péso motong

Motong sirah tiasa muter 360 derajat (motong tepat garis lempeng sareng bentuk khusus)

Akurasi motong

≤ ± 0.2mm / m (Dumasar kana ukuran garis motong sateuacan gelas pecah)

Daptar Konfigurasi

Nami

Merek

Bangsa

Fitur

Gambar

Parangkat lunak optimasi

Guiyou

Cina

  image003

Parangkat lunak motong

Weihong

Cina

Akurasi dijamin

image005

Rel alun-alun linier

T-meunang

Taiwan

  image007

Klep solenoid

AirTAC

Taiwan

  image009

Saklar fotolistrik

Omron

Jepang

  image011

Péso motong

Bohle

Jérman

  image013

Garis lemes luhur

Kangerde

Cina

  image015

Gelombang angin

Panonpoé Tilelep

Taiwan

  image017

Motor sumbu X sumbu

DEAOUR

Cina

1,8KW * 2 chip Kiripik

image019

Motor sumbu Y sumbu

DEAOUR

Cina

2.2KW

image021

Motor ngaléngkah

EKP

Cina

1kw

image023

Kontaktor

Schneider

Perancis

  image025

Inverter

JRACDRIVE

Cina

  image027

Ngabobol

Delixi

Cina

  image029

Bantalan utama

NSK

Jepang

  image031

Relay panengah

Delixi

Cina

  image033

Alat hiber hawa

Kustomisasi

Cina

Ngarobih3KW

image035

Scanner

Panasonic

Jepang

  image037

Rak gear

RM

Taiwan

Kustomisasi

image039

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami